امروز قصد داریم مسیر شارژ گوشی را به صورت کلی بررسی کنیم با این کار با قطعات موجود در مسیر آشنا میشید همچنین اگر گوشی با مشکل عدم شارژ به دستتون برسه متوجه میشید که باید چه مسیر و قطعاتی رو چک کنید.
در گوشی که امروز بررسی می کنیم از برد دوتکه استفاده شده.همانطور که در ویدئو مشاهده کردید قسمت ابتدایی شارژ که شامل سوکت شارژ و .. می شوددر برد پایین قرار گرفته و نهایتا برد پایین توسط فلت به برد اصلی و بالایی متصل شده.
اولین قسمت و شروع عملیات شارژ همانطور که می دونید از سوکت شارژ شروع میشه.با وصل کردن شارژر به برق و اتصال آن به گوشی عملیات شارژ گوشی شروع میشه.. اگر سوکت شارژ شما به هر دلیلی مشکل داشته باشه کاملا مشخص است که عملیات شارژ در همین مرحله متوقف می شود که این مورد یکی از بیشترین مشکلاتی است که برای تعمیرات مراجعه می کنند.سوکت شارز جزو قطعات مصرفی گوشی محسوب می شود و به دلیل استفاده زیاد استهلاک آن بالاست و خرابی زیادی دارد اما با تعویض همین قطعه کوچک مشکل حل می شود.
بعد از وصل کردن گوشی به شارژر جریان الکتریکی از سوکت شارژ وارد مسیر شده و بعد از گذر کردن از قطعات متفاوتی مثل مقاومت ، خازن و ... به آی سی شارژ می رسد و بعد از خارج شدن از آی سی شارژ و بازهم قطعات دیگر به آی سی تغذیه می رسد. آی سی تغذیه جریان را به سمت کانکتور باتری می فرستد البته قبل از آن ولتاژ را توسط سلف ها و قطعات دیگر تقویت می کند تا توانایی شارژ باتری را داشته باشد. در نهایت ولتاژ به پایه های کانکتور باتری می رسد و عملیات شارز انجام می شود.(البته در مدل بردی که ما بررسی کردیم آی سی تغذیه و آی سی شارژ در یک آی سی ادغام شده بودند. در بعضی از مدل ها این آی سی ها از هم جدا هستند.)این مسیر نمای کلی از مسیر شارز گوشی بود در حالت کلی اگر به مشکل عدم شارژ برخوردید در ابتدا باید تست گیری را از سوکت شارژ شروع کنیم تا به پایه های کانکتور باتری برسیم. در قسمت کانکتور باتری ممکن است کانکتور 3 پایه یا 4 پایه باشد.در صورت 3 پایه بودن پایه های آن شامل مثبت،منفی و bsi می شود و در صورت 4 پایه بودن منفی،مثبت،bsi و temp است که در پست بعدی به صورت کامل در مورد پایه های باتری و مشکلاتی که پایه ی bsi برای گوشی به وجود می اورد صحبت می کنیم.
امیدورام این مطلب براتون مفید بوده باشه،موفق و پیروز باشید.
نظرات (0)